woensdag 7 januari 2015

Glad!

De temperaturen liggen hier de laatste dagen rond het vriespunt. De ene keer er net boven de andere keer er weer onder. Daardoor is het glad. Sinds gisteravond waait het behoorlijk ook nog een factor die de gladheid doet toenemen.
Terwijl ik vandaag in de schoenenwinkel glijbeschermers afrekende voor een huisgenoot die zich wat onzeker begon te voelen vanwege de gladde paden en wegen bedacht ik dat het voor mezelf ook geen slechte investering zou zijn. Ik loop toch een stukje meer ontspannen als ik niet de hele tijd hoeft te kijken waar ik mijn voeten neer kan zetten (Ik bedenk me opeens dat de vage rugklachten van de afgelopen dagen weleens daarvan zouden kunnen komen). Hhmmm morgen die brodders maar eens onder me schoenen doen, zelfs al krijg ik het gevoel ervan een oude T... te zijn.


1 opmerking:

  1. Welnee, geen oude T...
    Ik loop er ook mee en de buurman ook nadat hij vorig jaar zijn elleboog gebroken heeft! Jongelui zie ik er ook mee.
    En dan je houding. Helaas kan ik de afbeelding hier niet plakken, maar ik stuur hem jou per e-mail. Achteraf gezien lopen de mensen hier i.d.d. vaak zo en nu snap ik waarom. Het helpt enorm goed om zo te lopen is mijn ervaring nu! Het plaatjes komt eraan!
    Groetjes...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik hoor graag van je!