dinsdag 6 januari 2015

Driekoningen

Nu dan en niet gisteren (hoi Gonny ;) )

Vandaag vroeg zou ik even naar het ziekenhuis met een huisgenoot en dan op tijd terug zijn voor de Driekoningenviering. Was het plan. Helaas was het volledige chaos op de afdeling waar we moesten zijn en duurde het een ruim drie uur voor we weer buiten stonden en toen hadden we zo´n trek dat er eerst gegeten moest worden. En terug naar huis deed mijn huisgenoot zijn ogen even dicht en voelde ik ook dat ik eigenlijk wel erg moe was. Dus we hebben het maar helemaal aan ons voorbij laten gaan.

Dus geen stukje over een gezellig dagje met heel veel gasten, overheerlijke taarten, sneeuwpop-bouw-wedstrijden, sparkwedstrijden, lekker dampende soepen om je daarna weer op te warmen, fijne gesprekken, een vooruitblik op het jaar dat komt en De Vraag op Driekoningen: Wat wordt het thema voor de Carnaval ???

Driekoningen was voor mij dit jaar wachten, wachten en nog wat wachten. Oh, maar de boom hebben we er zojuist wel uitgegooid. Maar daar heb ik dan geen gezellig plaatje van. Wel vond ik nog een plaatje van vorig jaar met ingesneeuwde sparken. Stepslee het dat dus in het nederlands vertelde g00gle mij net.


1 opmerking:

Ik hoor graag van je!