dinsdag 13 augustus 2013

Het regent... Zonnestralen

Vanmorgen met een van mijn bewoners op pad naar de pedicure.

Nu ben ik 's morgens niet het zonnetje in huis, maar gelukkig is hij dat wel. Hij maakt mijn leven aan het begin van iedere dag wat aangenamer. Iedere morgen begroet hij me met een stralende 'hei' en lacht daarbij, dan een ferme handdruk soms gevolgd door een knuffel. En op mijn slechtste dagen als mijn ochtendstemming (nee, ik heb GEEN ochtendhumeur, ik wil gewoon met rust gelaten worden) niet al te best is, dan aait hij me ook nog even over m'n wang. En dan, dan komt zomaar de zon te voorschijn :) En dan vraag ik me geregeld af wie van ons twee nu een zogenaamde beperking heeft.

Vandaag begon ook met een wat mindere stemming aan mijn kant. Het regent en giet afwisselend de afgelopen dagen, maar afijn we zouden samen op pad naar de pedicure. Direct na het ontbijt zonnebril op en rugzak in de hand, want dat hoort bij uitstapjes ook al is het maar naar de pedicure en komt het met bakken uit de lucht.
Ik zocht een radiozender met muziek en toen op weg. Op dit soort ritjes ben ik van de muziekkeuze en hij van het volume. Toen 'the winners takes it all' van ABBA voorbij kwam ging het volume helemaal open. Meneer lachtte en maakte coole John Travolta armbewegingen (je kent ze wel uit Saturdaynightfever). En ik? Ik kon alleen maar lachen en keihard meezingen. Het regende geen pijpestelen meer, maar zonnestralen!

Dag ochtendhumeur!


4 opmerkingen:

 1. Wat leuk weer eens een bericht van jou! En dan ook nog zo'n mooi bericht! Dank je wel en groetjes van Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dankje voor dit mooie bericht. Hier word je blij van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gon, ik doe weer een hernieuwde poging. Het gaat altijd met Horten en Stoten bij mij. Ik ben niet zo trouwens als jij. Het was een opMerking van Cath waardoor ik dacht dat ik het thuisfront toch beter op dehoogte moet Houden van mijn leventje hier in het Noorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat hebben we toch een mooi beroep...

  groetjes,karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik hoor graag van je!