maandag 13 augustus 2012

Tadaa!!!

Daar ben ik eindelijk weer...

Eerst reed er een vrachtwagen tegen de telefoonkabels die hier over de weg hangen. Het duurde een paar dagen maar toen was er weer verbinding met de buitenwereld. Slechts van korte duur echter, want een dag later lag onze internetverbinding eruit. En nog een dag later ook de telefoon ?!
Het duurde meer als een week voor dat gefixed was. Veel telefoontjes en frustaties later: "Kunt u me zeggen welke lampjes nu branden op uw modem?" Nee! want aan de kant van het huis waar het modem staat is geen mobieldekking. Grrrrr! "Dan is het wel lastig te oordelen wat voor probleem u heeft."
Maar goed uiteindelijk kwam er een monteur die constateerde dat het probleem niet bij ons in huis lag maar ergens anders en mij?! verzocht het betreffende bedrijf te bellen want hij had een abbonoment van een ander bedrijf en dus geen mobieldekking bij ons?!
Op dit soort momenten heb ik het geval echt in the middle of nowhere te wonen. Uiteindelijk zijn de problemen nu verholpen en hopen we maar dat het alles goed blijft gaan.

Wat er de afgelopen weken verder gebeurd is? Veel bezoek, een aantal verhuizingen, bad- en slaapkamers geverfd en verder wat uitstapjes...

Naar Tautra op een uurtje rijden  dat bekend is vanwege de vele vogels en de nonnen die er zeep maken (en bidden natuurlijk). Een aantal jaar geleden bouwden ze een nieuw klooster.Met de bus naar Ostersund in Zweden. Drie daagjes weg met bezoekjes aan de dierentuin, de kermis en het zwembad. Doorslaand succes!


Gewoon op weg naar huis na een bioscoopje te hebben gepakt. Aan de ene kant van de weg kraanvogels, aan de andere kant een ree en een eland.Naar de magische berg bij Hegra waar vele rotstekeningen zijn..
Naar Containergirl om lekker te snuffelen en impulsaankopen te doen (gelukkig voel je dat minder hard in de portomonee) als wanneer je ergens anders impulsaankopen doet. En nee, ik heb nog geen skies aangeschaft alhoewel het nu wel het seizoen is zo te zien :)


Gelukkig is het inmiddels ook mooi weer geworden. Dus de aarbeien rijpen en kruiden bloeien... en in de kruidenwerkplaats ligt het een en ander te drogen.Goh, als het lekker weer is, is het hier helemaal niet vervelend wonen ;) Ook niet als het weer wat tegenvalt trouwens...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik hoor graag van je!