dinsdag 24 april 2012

La douce France


Voor ik de laatste eindspurt inzet wat de verhuizing betreft, geniet ik eerst nog van een paar weekjes in "La douce France". Helaas valt het weer vies tegen. Het regent erg vaak en zo'n blauwe lucht als op bovenstaande foto heb ik helaas niet veel gezien. Onderstaande foto's geven een meer realistisch beeld.
De dagen breng ik dus grotendeels binnendoor in plaats van lekker buiten in de tuin. Maar met een boek, een nieuw computerspelletje en de daarbij horende verslaving heb ik het (over het algemeen) prima naar mijn zin.4 opmerkingen:

 1. Toch heerlijk hoor!

  Waar zit je? Wij aan volgende week ook, maar willen wel mooi weer, zucht...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kan bijna niet anders dan dat het weer beter wordt. Zoveel regen, dat moet een keer ophouden, toch? Ik ben blij dat ik niet met mijn tentje onderweg ben, maar gezellig bij familie (in St. Antonin Noble Val)logeer. Anders was ik van ellende allang terug naar Nederland gegaan.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer om in zo'n mooi gebied te zitten met slecht weer! Je kunt je ook troosten met het feit dat het weer hier ook knudde is, in Zweden - Jämtland is het ook nog niet veel en volgens mij ook niet in de buurt van Trondheim. Misschien heb je nog een paar mooie dagen daar.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik hoor graag van je!