donderdag 9 september 2010

Afgelopen maand


...zag ik weinig tv, maar bracht ik veel meer uur dan anders door met de computer. Niet helemaal het beoogde resultaat :-(

...kocht ik weinig, maar kreeg ik des te meer. Altijd leuk met kadootjes!

..maakte ik bramenjam samen met mijn neefje. Eerst heerlijk een tijdje plukken om daarna gezamenlijk de jam te maken. Heerlijk zonnig middagje.

...kookte ik weinig, want ik werd verwend. Mijn ouders waren een paar weekjes op bezoek en verzorgde het eten. Heerlijk eens niet te hoeven koken!

...las nog minder als anders (ook vanwege bezoek), maar kreeg ik de Larson-trilogie kado. Dus nu de dagen weer korten heb ik voorlopig genoeg leesstof.

...besloot ik dat het tijd wordt voor actie. Al enige tijd ben ik niet echt tevreden over mijn werk. Tijd om na te gaan denken hoe verder?

...bezocht ik Dierenpark Rhenen met de hele familie. Het werd een gezellig dagje uit.

...genoot ik van de eerste herfstachtige regenbuien. De herfst is in tegenstelling tot de zomer wel een favoriet seizoen. Ik vraag me af hoeveel andere mensen er zijn die net als ik de zomer onderaan het rijtje van favoriete jaargetijden hebben staan. Vast niet veel.

...ontdekte ik de granaatappeldouchegel van Weleda. Ik moest erg aan de geur wennen, maar inmiddels is het een abslolute favoriet.

... vergat te luisteren naar mijn gevoel. Fout, fout, fout! Het doet mijn humeur en mijn lijf geen goed. Tijd voor verandering!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik hoor graag van je!