zondag 11 maart 2012

Zonnige zondag

Ik ben al sinds februari bezig met opruimen. Verhuizen is altijd een goed moment om eens kritisch door je spulllen heen te gaan en het plan is om alles in een (welliswaar grote) auto naar Noorwegen te vervoeren. Kritsch zijn is dan noodzaak. Inmiddels ben ik geen onbekende meer bij het magazijn van de kringloopwinkel.  De winkel zelf probeer ik te vermijden, maar dat lukt niet altijd. Er even rondsnuffelen is zo leuk, maar mezelf inhouden is noodzaak. Nog een paar maandjes en dan kan ik bij Containergirl gaan kijken. Die heeft ook genoeg leuke spullen in de aanbieding.

Sinds vandaag heb ik pas echt het gevoel dat ik dit huis ga verlaten. Gisteren is het logeerbed afgebroken (eventuele logees die nog komen kan ik een overheerlijk matje met slaapzak aanbieden). Hopelijk wordt het een dezer dagen opgehaald.

Vandaag is op een plant na alle lavendel uit mijn voortuin gehaadl. Het is nu maar een kale bedoening zoals je ziet. Aan de achterkant zijn er wat kruiden uitgestoken. Fijn dat ze een nieuw plekje krijgen. Waarschijnlijk wordt het huis waar ik woon over niet al te lange tijd gesloopt en dan zouden de planten ook gewoon met de grond gelijk worden gemaakt. Eeuwig zonde.

Nu weer lekker naar buiten. De tuin schoffelen zodat het er weer een beetje fatsoenlijk uitziet. Prima tuinwerkweer vandaag!

1 opmerking:

  1. Het vordert al aardig bij je dan Huldra! Heerlijk gevoel moet dat zijn. Wat een leuk adresje die 'Containergirl', zal ik komende zomer toch een keer de bergen over moeten...
    Succes met alles.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik hoor graag van je!