zondag 18 maart 2012

Het kwartje is gevallen

Ik ga echt naar Noorwegen! Natuurlijk, ik heb het besluit al in januari genomen,  ik ben aan het opruimen en weggooien gegaan. Maar ik was nog volop aan het werk en bezig in het hier en nu. Helemaal zen ;)

Afgelopen donderdag werd ik door mijn toekomstige ex-collega's verrrast met een gezellig etentje, alvast ter afscheid. Tijdens de speech viel het kwartje. Ik was echt even van mijn stuk. Ik ga dus echt stoppen en weg!

Ik had niet verwacht nog zoveel te werken in maart. Dus van mijn planning voor de voorbereidingen komt niets terecht. Ik ga er maar vanuit dat uiteindelijk alles wel op tijd geregeld zal (moeten) zijn. De extra inkomsten komen goed van pas. Tenslotte moet ik toch een aantal weken overbruggen zonder inkomsten voor ik vertrek.

Dit weekend maar weer eens geruimd. Dit keer was de schuur aan de beurt. De afgelopen jaren heb ik hier al mijn grofvuil ingemikt. Altijd met het voornemen binnnenkort toch eens naar de milieustraat te rijden. Dat werkt dus niet.. Van uitstel kwam afstel en nu is het een enorme puinhoop. Enkele weken geleden waaide ook het golfplatendak van mijn schuurtje los. Waarschijnlijk lag het dak al een paar dagen open voor ik het zag. Alles nat! Het is nu dus echt te smerig voor woorden.
Dus nu de mouwen maar opgestroopt en alles door mijn handen laten gaan en gesorteerd. Een hoek met spullen voor de milieustraat (metaal, vloerbedekking, tuinmeubels, verf, overige rotzooi). M'n fietsen bij elkaar, en het tuingereedschap bij elkaar. Wat klein spul gelijk maar in de kliko gemikt en het ziet er nu al beter uit!

Het ritje naar de milieustraat staat voor woensdagmiddag op de planning. En nu ga ik echt!

2 opmerkingen:

  1. In ieder geval gefeliciteerd met het officiele kwartje :-). Succes met de voorbereidingen.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik hoor graag van je!